6971809878 Πέρδικα, Ηγουμενίτσα, Θεσπρωτίας giorgio-a3@hotmail.com

REPANIS ENERGY
Ηλεκτρολόγος Ηγουμενίτσα
_____

λίγα λόγια για εμάς
 

Ο κος Ρεπάνης, ηλεκτρολόγος στην Ηγουμενίτσα, αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις υπάρχουσες & νέες σπιτιών & επαγγελματικών κτιρίων, έξυπνες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις KNX, μελέτη & επίβλεψη ηλεκτρολογικών έργων, δημιουργία ηλεκτρολογικών σχεδίων, έκδοση πιστοποιητικών, αυτοματισμούς κτιρίων, αναβάθμιση υπάρχοντος ηλεκτρολογικού συστήματος, ηλεκτρολογικούς πίνακες, συντηρήσεις, υπηρεσίες μετρήσεων, επανελέγχους, γειώσεις, αλεξικέραυνα, αντικεραυνικά, αντλίες θερμότητας.

Η REPANIS ENERGY είναι επίσημος πιστοποιημένος συνεργάτης του παγκόσμιου οργανισμού ΚΝΧ ώστε να παρέχει την πλέον αξιόπιστη κατασκευή, τον ειδικό προγραμματισμό και την απομακρυσμένη διαχείριση ενός έξυπνου κτιρίου.

 

Η REPANIS ENERGY παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με ευθύνη προς τον καταναλωτή, πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

 


 

Η Repanis energy προσφέρει λύσεις για την συνολική ενεργειακή αναβάθμιση και αυτονόμηση κατοικιών στα πλαίσια του προγράμματος Εξοικονομώ-Αυτονομώ.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις που υποστηρίζονται απο εξειδικευμένες μελέτες για της ανάγκες του χώρου σας τόσο στην φάση της Μελέτης όσο και της Υλοποίησης, περιλαμβάνουν:

 Έξυπνη Διαχείριση Κατοικιών, Γραφείων, Εσωτερικών χώρων, Εξωτερικών χώρων
 Φωτισμό Τεχνολογίας LED
 Έλεγχο Πρόσβασης
 Net Metering
 Σταθμούς Φόρτισης Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων
 Αντλίες Θερμότητος