6971809878 Πέρδικα, Ηγουμενίτσα, Θεσπρωτίας giorgio-a3@hotmail.com
hero image

REPANIS ENERGY
Ηλεκτρολόγος Ηγουμενίτσα
_____

λίγα λόγια για εμάς
 

Ο κος Ρεπάνης, ηλεκτρολόγος στην Ηγουμενίτσα, αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις υπάρχουσες & νέες σπιτιών & επαγγελματικών κτιρίων, έξυπνες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις KNX, μελέτη & επίβλεψη ηλεκτρολογικών έργων, δημιουργία ηλεκτρολογικών σχεδίων, έκδοση πιστοποιητικών, αυτοματισμούς κτιρίων, αναβάθμιση υπάρχοντος ηλεκτρολογικού συστήματος, ηλεκτρολογικούς πίνακες, συντηρήσεις, υπηρεσίες μετρήσεων, επανελέγχους, γειώσεις, αλεξικέραυνα, αντικεραυνικά, αντλίες θερμότητας.

Η REPANIS ENERGY είναι επίσημος πιστοποιημένος συνεργάτης του παγκόσμιου οργανισμού ΚΝΧ ώστε να παρέχει την πλέον αξιόπιστη κατασκευή, τον ειδικό προγραμματισμό και την απομακρυσμένη διαχείριση ενός έξυπνου κτιρίου.

 

Η REPANIS ENERGY παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με ευθύνη προς τον καταναλωτή, πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

 

Επίσης στην Πέρδικα Ηγουμενίτσας θα βρείτε το κατάστημά μας
το οποίο εξυπηρετεί τον επαγγελματία αλλά και τον ιδιώτη. Ηλεκτρολογικό υλικό, διακόπτες, led, έξυπνοι διακόπτες και φωτιστικά είναι μερικά από τα προιόντα μας.

 


 

Η Repanis energy προσφέρει λύσεις για την συνολική ενεργειακή αναβάθμιση και αυτονόμηση κατοικιών στα πλαίσια του προγράμματος Εξοικονομώ-Αυτονομώ.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις που υποστηρίζονται απο εξειδικευμένες μελέτες για της ανάγκες του χώρου σας τόσο στην φάση της Μελέτης όσο και της Υλοποίησης, περιλαμβάνουν:

 Έξυπνη Διαχείριση Κατοικιών, Γραφείων, Εσωτερικών χώρων, Εξωτερικών χώρων
 Φωτισμό Τεχνολογίας LED
 Έλεγχο Πρόσβασης
 Net Metering
 Σταθμούς Φόρτισης Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων
 Αντλίες Θερμότητος